Workshops

KIND/OUDER YOGA
In de krokusvakantie maakt de gewone les op woensdagochtend plaats voor een lesje met de kids. Kom met je kind of kleinkind naar de les en we maken er een toffe ochtend van. We doen speelse houdingen samen en apart. Allen welkom met kinderen van 5 tot 12 jaar. 

woensdag 22 februari | 9.30 – 10.30
Inschrijven met naam en leeftijd van je kind/kleinkind
15 euro (1 volwassen + 1 kind) 

WORKSHOP OP ZATERDAG

Ook dit jaar organseer ik 1 keer per maand een langere les waarin we ons verdiepen in een bepaald thema. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Je kan naar deze les komen uit interesse voor het thema, maar je kan het ook zien als een lange yogales in de ochtend. Indien je al langer yoga beoefend, is het een gelegenheid om je te verdiepen in de asanas. 
Ik neem de tijd om de houdingen uit te leggen, zodat je beter begrijpt waarom we een bepaalde houding en sequence doen. Ook is er ruimte voor vragen en individuele aanpassingen.  

Dit voorjaar zal ik de lessen opbouwen rond een groep asanas. En vanuit de asanas uitleggen waarvoor deze helend kunnen werken.  

9:30 – 11:30 | 20 euro

Voorjaar 2023: 
Zaterdag 4 februari: Stabiliteit in staande houdingen   
zaterdag 4 maart: Vooroverbuigingen
zaterdag 1 april: Achteroverbuigingen
zaterdag 29 april: Twists  
zaterdag 3 juni: Inverse houdingen  

PRANAYAMA OP VRIJDAG (9:30 – 10:30)

Elke laatste vrijdag de maand zal de herstellende les op vrijdagochtend een les ademhaling zijn. 

Waar de asanas meer op het fysieke lichaam werken, brengt pranayama ons energetische lichaam meer in evenwicht. Aan de hand van eenvoudige ademhalingsoefeningen leer je om de subtiele enerige in het lichaam beter te doen stromen. 

De les is gewoon een beurt op je beurtenkaart of je kan inschrijven voor een losse les. 

Voorjaar 2023: 
Vrijdag 27 januari 
vrijdag 24 februari 
vrijdag 31 maart 
vrijdag 28 april 
vrijdag 26 mei
vrijdag 30 juni   

YOGAWEEKEND
In de zomer en in het najaar begeleid ik voor Anders Reizen een yoga-wandelreis naar de Eifel. Het is een combinatie van prachtige natuurwandelingen en yogasessies in de mooie studio van het hotel. Deelnemen kan alleen of met meerdere personen. Meer informatie en inschrijven via de website van de reisorganisatie Anders Reizen.
Duitsland – Wandelen en yoga in Klein-Zwitserland | 4 dagen
* 03/08/2023 – 06/08/2023 (Inschrijven en info)
* 26/10/2023 – 29/10/2023 (Inschrijven en info)