Lessen

vanaf januari 2019

Maandag  | Lummen-Linkhout
20:00 – 21:15   Algemene les

Dinsdag | Studio Hasselt (vanaf 19 feb)
19:00 – 20:00  Beginners les

Woensdag | Studio Hasselt
09:30 – 10:45  Algemene les
19:00 – 20:00  Beginners les
20:15 – 21:30   Algemene les

Vrijdag | Studio Hasselt (vanaf maart)
09:30 – 10:30 Props les

 

OVER DE LESSEN.

In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het juist uitvoeren van de houdingen. Staande houdingen worden afgewisseld met voorover buigers, backbands en inverse houdingen om zo het hele lichaam te benaderen. Ook is er aandacht voor ademhalingstechnieken en het leren ontspannen van lichaam en geest.

De lessen gaan door in kleine groepjes. Het is aan te raden niet vlak voor de les veel te eten en makkelijke, losse kledij te dragen. Je moet niets meebrengen, in de studio is al het materiaal aanwezig.

Je kan op elk moment instappen. Als het voor jou de eerste les is, stuur een berichtje om even kennis te maken.

BEGINNERSLES: Er wordt veel aandacht besteed aan de basishoudingen. Deze les is ideaal om met yoga te starten en een goede basis op te bouwen.

ALGEMENE LES: In deze les wordt er dieper in gegaan op de houdingen en variaties geoefend op de basishoudingen, waardoor de les intenser gemaakt kan worden voor elk niveau. Iedereen is welkom, zowel beginners als leerlingen die al langer met yoga bezig zijn.

PROPS LES: In deze les werken we langzamer en wordt er extra gebruik gemaakt van de hulpmiddelen om het lichaam te ondersteunen waar nodig. Deze les is ideaal voor wie het wat rustiger aan wil doen of wat ouder is.