Lessen

vanaf september 2018

Maandag  | Studio Lummen-Linkhout
20:00 – 21:15

Woensdag | Corda Campus Hasselt
09:30 – 10:45
19:00 – 20:00
20:15 – 21:30

OVER DE LESSEN.

In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het juist aanvoelen van de houdingen.   Er wordt eerder gefocust op het correct uitvoeren van eenvoudige asanas dan verwrongen in moeilijke houdingen willen geraken en zo het doel en de therapeutische werking van Yoga voorbij te laten gaan.

Staande houdingen worden afgewisseld met voorover buigers, backbands en inverse houdingen om zo het hele lichaam te benaderen. Ook is er aandacht voor ademhalingstechnieken en het leren ontspannen van lichaam en geest.

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Iedereen werkt naar zijn kunnen. De asanas worden in verschillende stappen uitgelegd en aangepast aan de mogelijkheden van elke student. Dit kan met blokken, riemen en kussens, maar vooral ook door te leren luisteren naar je lichaam. Door de aandacht voor precisie kunnen ook ervaren studenten dieper in de houdingen geraken.

De lessen gaan door in kleine groepjes. Het is aan te raden niet vlak voor de les veel te eten en makkelijke, losse kledij te dragen. Je moet niets meebrengen, in de studio is al het materiaal aanwezig. Als je liever je eigen matje gebruikt, kan dat natuurlijk altijd.

Je kan op elk moment instappen. Als het voor jou de eerste les is, stuur een berichtje om even kennis te maken.

Meer over de locaties.