Lessen

Zomerprogramma Juli en Augustus 2018

Maandag
20:00 – 21:15   | Studio Lummen-Linkhout

JULI
16/07 Pranayama workshop
23/07 relax je nek en schouders

AUGUSTUS
06/8 Hart opening
20/8 Let’s twist
27/8 The art of Savasana

Woensdag
09:30 – 10:45 | Corda Campus Hasselt
20:00 – 21:15  | Corda Campus
 Hasselt  

JULI
11/07 Pranayama workshop
18/07 Relax je nek en schouders
25/07 Hart opening

AUGUSTUS
08/8 Pranayama workshop
22/8 Let’s twist
29/8 The art of Savasana

Meer over de locaties.

OVER DE LESSEN.

In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het juist aanvoelen van de houdingen.   Er wordt eerder gefocust op het correct uitvoeren van eenvoudige asanas dan verwrongen in moeilijke houdingen willen geraken en zo het doel en de therapeutische werking van Yoga voorbij te laten gaan.

Staande houdingen worden afgewisseld met voorover buigers, backbands en inverse houdingen om zo het hele lichaam te benaderen. Ook is er aandacht voor ademhalingstechnieken en het leren ontspannen van lichaam en geest.

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Iedereen werkt naar zijn kunnen. De asanas worden in verschillende stappen uitgelegd en aangepast aan de mogelijkheden van elke student. Dit kan met blokken, riemen en kussens, maar vooral ook door te leren luisteren naar je lichaam. Door de aandacht voor precisie kunnen ook ervaren studenten dieper in de houdingen geraken.

De lessen gaan door in kleine groepjes. Het is aan te raden niet vlak voor de les veel te eten en makkelijke, losse kledij te dragen. Je moet niets meebrengen, in de studio is al het materiaal aanwezig. Als je liever je eigen matje gebruikt, kan dat natuurlijk altijd.

Je kan op elk moment instappen. Als het voor jou de eerste les is, stuur een berichtje om even kennis te maken.